Книга на корисници

“Секоја чест за атмосферата, а уште повеќе за специјалитетите кои имав прилика да ги вкусам при мојата посета. Поракј тоа Вевчани е исто така супер викенд место”
- Тасевски.
“We had a really great time at Via Ignatia last summer. Greetings from London.”
- Rod M.
“Јас сеуште не сум го посетила местово, но искрено се надевам дека наскоро ќе имам прилика. Сите коментари што сум ги слушнала се позитивни”
- Сашка.
“Спој на модерното и традиционалното. Доколку сте во можност, вреди да се посети.”
- Глигор Милевски.
“Би сакала да ве пофалам за одличната храна. Ќе ве препорачам на сите мои блиски...”
- Лидија.
“Одлична атмосфера, навистина прекрасно.”
- Борјан Д.
“Уникатно место, односот кон гостите е крајно професионален, за храната - превкусно.”
- Илчо.
“Via Ignatia is the mix of both, beautiful nature and delicious food. One of my top places worth visiting in Macedonia.”
- Angelika.
“Веќе три пати по ред специјално доаѓаме за рибата и виното од ресторанската винарска визба, едноставно незаменливо.”
- Тодор.

Испратете го вашиот коментар