Организација на Настани

ВО НЕДОПРЕНАТА ПРИРОДА НА ИСТОРИСКОТО ВЕВЧАНИ, РЕСТОРАН „ВИА ИГНАЦИЈА“Ресторанот „ВИА ИГНАЦИЈА“ со својот капацитет од 150 гости, како и ВИП салонот е одлично место за вашата компанија за организација на секаков вид семинари, конгреси, трибини и други манифестации.

Недопрената природа, тивкиот амбиент, апартманското сместување, одличната услуга, како и високо професионалниот однос на персоналот се нашиот аргумент за успешна реализација на вашите работни манифестации.

Резервации и информации на телефон 046-798-527.

„ВИА ИГНАЦИЈА“ ПОВЕЌЕ ОД 25 ГОДИНИ ВО СЛУЖБА НА ДОБРИОТ ВКУС!